Antrenament extrem de 6 zile pentru definire si conditie fizica

Pentru o conditie fizica buna si grasime putina fa acest antrenament foarte dificilDaca ai suficient timp la dispozitie, si vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa iti definesti muschii dand jos surplusul de grasime, atunci ai gasit ce trebuie. Acest antrenament este unul foarte greu, dar care va aduce cu siguranta rezultate. 

Vei face trei antrenamente pe zi. Da, ai citit corect, 3! Fiecare zi de antrenament este structurata astfel:


Dimineata – 45 de minute mers
Dupa-masa – Antrenament cu greutati pentru masa musculara
Seara – Circuit cu haltera si greutatea corpului


Acest program de antrenament nu este pentru cei slabi de duh! Va fi greu, nu iti fa iluzii! Vei avea febra musculara, te vei simti flamand si obosit, dar va da rezultate. Nu trebuie sa il urmezi mai mult de 4, maxim 5 saptamani, pentru ca te vei supraantrena cu siguranta! Dupa incheierea sa fa o descarcare, sau ia-ti o saptamana libera.

Ideea este de a arde cat mai multa grasime in acest timp, si de a solicita corpul. Apoi, urmeaza o saptamana de descarcare, si incepi pentru alte 3-4 saptamani un antrenament cu greutati de intensitate medie. In acest fel, iti vei aduce corpul in pragul unui supraantrenament usor, iar perioada mai lejera ii va permite sa se adapteze si sa se refeca, sa creasca mai mare si mai puternic; desigur, si mai definit!

Plimbarea de dimineata

Nu subestima importanta mersului. O plimbare de 45 de minute pe zi iti va creste metabolismul, iti va intari lombarii si iti va da mai multa energie.

Daca nu poti merge 45 de minute din prima, inseamna ca acest antrenament nu este pentru tine. Mai intareste-ti conditia fizica si apoi mai incerca! 

Cricuitul din fiecare seara

Circuitul de mai jos se face in fiecare seara cand ai antrenament. Intre exercitii nu se face pauza, sau se face cat mai scurta, cat sa poti performa decent la urmatorul. Circuitul se face de trei ori. In cazul halterei se va folosi la fiecare exercitiu aceeasi greutate, asa ca alege o greutate moderata.Antrenamentul cu greutati

Antrenamentele de dupa-masa vor fi structurate astfel:


Luni – Cvadricepsi
Marti – Piept
Miercuri – Spate
Joi – Femurali si gambe
Vineri – Umeri
Sambata – Brate
Duminica – Odihna


Odihna dintre seturi va fi de 60-90 de secunde, si se folosesc greutati care sa nu iti permita sa depasesti numarul de repetari prescris.      Referinte


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *