Facebook si Instagram te ingrasa

Dwayne The Rock Johnson mancandNu te mai uita la poze cu mese trisate

Suntem foarte influentabili de catre altii. Chiar si cand ne spunem ca nu este asa, de fapt suntem. Asa ca atunci cand prietenul tau plin de muschi si definit pune pe Facebook poze numai cu gogosi si pizza, cu descrieri care ordoneaza mesele lui trisate in functie de data, incepi sa te intrebi de ce nu traiesti si tu pe taramaul fagduintei reprezentat de mesele trisate.

Problema o reprezinta ceea ce nu vezi: pieptul de pui, orezul, salatele, tonul, carnea slaba de vita si legumele precum broccoli pe care prietenul tau mare si definit le-a mancat timp de 6 zile continuu, fara abatere, ceea ce i-a permis dezmatul caloric pe care l-a postat pe retelele de socializare. 

Dar pozele alea virale ale lui  Dwayne „The Rock” Johnson? Cele in care mananca 12 clatite americane, 4 pizza si o tava de negrese? 

Dwayne The Rock Johnson mancand

Poate ca ti-a scapat acest mic detaliu: Dwayne „The Rock” Johnson a tinut o dieta stricta 37 de SAPTAMANI inainte sa devoreze acel bufet de diabet de tip II. Dar tu? Si te antrenezi ca el? Si ai aceeasi cantitate de masa musculara ca el? Acelasi metabolism?

Adevarul este ca desi mesele trisate sunt tentante, functioneaza doar daca esti suficient de slab, faci suficient de multe antrenamente intense, si te ti de o dieta stricta in restul de timp.

Asa ca fii atent la ce vezi pe Facebook sau Instagram ca mananca altii, si nu compara dieta ta cu a altora. Nu presupune ca si tu poti manca la fel ca prietenul tau plin de muschi si sa nu crezi ca ce posteaza pe Facebook este ce mananca tot timpul!

 

Referinte


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *