Antrenamente CrossFit pentru a incinera grasimea

pastile slabire rapidaO sa incep cu partea cea mai putin placuta si cu ceva ce nu vrei sa auzi. Ca sa slabesti, trebuie sa ai grija la ce mananci. Nu exista niciun antrenament minune care sa compenseze o dieta proasta. Pentru a slabi trebuie sa mananci mai putine calorii decat arzi. PUNCT! Nu poti ocoli asta. Este cel mai important factor cand vrei sa scapi de stratul adipos. 

Exista trei stadii calorice:


Negativ (dieta hipocalorica)
Echilibrat (dieta eucalorica)
Pozitiv (dieta hipercalorica)


Nu te poti afla decat intr-un singur stadiu deodata. Daca esti in stadiul negtativ, slabesti. In stadiu echilibrat te mentii si in statidul pozitiv cresti in greutate. 

Nu o sa intram in detaliile dietelor de slabire, nu acesta este scopul aritcolului. Pentru asta, rasfoieste sectiunea Slabire a site-ului. Acestea fiind spuse, poti creste numarul de calorii arse zilnic prin antrenamente. Si printre cele mai provocatoare metabolic sunt cele inspirate din CrossFit. Nu sunt antrenamente recomandate incepatorilor, si realist vorbind, trebuie sa ai un nivel cat de cat decent de conditie fizica pentru a duce la capat astfel de antrenamente. Cand te simti pregatit, incearca unul din aceste 8 antrenamente infernale.

1 – Genuflexiuni si alergare

Contra timp:Greutatea folosita la genuflexiuni trebuie sa fie provocatoare. De exemplu, la RX (avansatii din CrossFit) greutatea recomandata este de 125 kg! Cronometreaza tot circuitul si data viitoare incearca sa scoti un timp mai bun.

2 – Runde contra timpGreutatea recomandata la RX pentru primul exercitiu este de 80 kg! Spre final, antrenamentul devine brutal. 

3 – Mingea medicinala contra timpAi nevoie de o minge medicinala relativ grea.

4 – Dirty Kelly

Se fac 5 circuite. Incearca sa scoti un timp cat mai bun si data viitoare sa iti bati propriul record. ardere grasimi

5 – Circuitul lui Dan Bailey

Contra timp:6 – Simplu dar nebunesc

Se fac cate 5 runde, cat mai rapid posibil:7 – Antrenament dublu

75 pus la piept in forta, contra timp

Apoi o runda de:8 – Catarari pe franghie si rower

Contra timp:9 – Circuitul lui Carly Fuhrer10 – Simplu dar eficient

3 runde contra timp: 

Referinte


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *